İrfan Can Kahveci Fenerbahçe’de!!
PAZAR, 31 OCAK 2021 23:47

Fenerbahçe, uzun süren görüşmeler ardından İrfan Can Kahveci transferi için Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig ve Milli takımın önemli oyuncularından İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe ile 4,5 yıllık anlaşmaya imza attı. Sarı lacivertli forma ile fotoğraf çektiren İrfan Can Kahveci, son günlerde çok popüler olan 'kahve' fincanı ile poz verdi.

FBTV'de kısa bir açıklama yapan İrfan Can Kahçeci, canlı yayında şu ifadeleri kullandı;

”Çok heyecanlıyım. Gururluyum. Babamın hayalini gerçekleştirdim. Ali Koç Başkanımız buraya kadar geldi. Çok teşekkürler. Emre Ağabey’e teşekkürler. Babamın hayallerini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Efsane çubuklu formamızın hakkını vereceğim şampiyonluklarla. Taraftarlar beni sabırsızlıkla beklesin.”

Irfan Can'ın ardından konuşan Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da şu ifadeleri kullandı: ”Eski takım arkadaşı, bir ağabeyi olarak başarılar diliyorum. İrfan Can’ın tüm ailesi, kız arkadaşı Fenerbahçelidir. Bu transferin kahramanı başkanımız Ali Koç’tur. Camiamızın ayakta kalmasının sebebi Ali Koç’tur. Her transferde başroldur. Olmasa başaramazdık.”

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama ise;

"Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci’nin transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Medipol Başakşehir FK ile görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi. Sarı lacivertliler ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayan İrfan Can Kahveci 17 numaralı formayı giyecek ve şampiyonluk bonusu olarak 1 milyon Euro alacak. "

İrfan Can Lighub Kariyer İstatistikleri

Yorum Yaz
0 / 500
sil
gönder
Yorumlar
filtreler
Yorumlar Yükleniyor...